shopify visitor statistics

Rotary søker leder for TV-aksjonen 2022(23)Norsk Rotaryforum (Norfo) har vedtatt at Rotary i Norge skal søke om å få TV-aksjonen til "En poliofri verden". Med forbehold om at vedtaket støttes av distriktenes årsmøter i 2020, søker Rotary om TV-aksjonen for høsten 2022. Norfo ønsker også å søke 2023 dersom vi ikke får tildelt aksjonen for 2022. Vi søker derfor etter en dyktig prosjektleder.


Et slikt prosjekt løper i realiteten over nesten fire år - fra søknadsarbeidet begynner, til aksjonen er gjennomført og alle innsendte midler er distribuert og brukt til formålet.


Bakgrunnen for dette, de prosesser det omfatter, og de ressurser som fins allerede, er godt beskrevet i "Orientering til de norske distriktene angående arbeid med søknad til NRK om å få TV-aksjonen i 2022 til Rotary og End Polio Now".  


Til å lede dette arbeidet søker vi etter en dyktig Prosjektleder.


Prosjektlederen

Prosjektlederen skal rapportere til Norfos styre gjennom en styringsgruppe som består av Norfors arbeidsutvang (AU). En TV-aksjon i Rotarys regi blir heretter kalt "RNTV".

Prosjektlederstillingen vil være lønnet.

Følgende forhold vil gjelde:


 • Tiltredelse 1. januar 2021
 • Type ansettelse: Engasjement med varighet 1-4 år, avhengig av om , eller når, vi blir tildelt TV-aksjonen.
 • Stillingsbrøk: Skalerbar frem til en tildeling av TV-aksjonen foreligger foreligger (juli 2022 eller juli 2023). Stillingen økes deretter i forhold til størrelsen på oppgavene i samråd med styringsgruppen. Vi regner med at det kan bli full stilling etter tildeling.
 • Arbeidssted: Oslo, men en del reising må påregnes.   
 • Krav til søker

 • Høyere relevant utdanning
 • Flere års ledererfaring gjerne med personalansvar og prosjektledelse
 • Utpregete samarbeidsevner og -vilje
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Erfaring med å håndtere media, politikere, bedriftsledere, m.v.
 • God kunnskap om orgnisasjonen Rotary og dens verdier og idealer

Søknadsfrist 21. september 2020


Ta kontakt med sekretær Johan Østby for mer informasjon dersom du selv er interessert eller vet om gode kandidater. Telefon: 90502303 Epost: j-oestby@online.no 
Rotary for Syria - bli med!

22. februar 2021

Rotary for Syria - bli med!

220 000 barn er uten mulighet til å gå på skole etter bombing av bebyggelsen. Landsbyer, byer og infrastruktur er ødelagt. Forblir den nye generasjonen uten undervisning, blir dette en ny katastrofe. Vi samler inn penger til gjenoppbygging av skoler.

Møte gir håp for ungdomsutvekslingen

4. februar 2021

Møte gir håp for ungdomsutvekslingen

Vi planlegger for fullt med ungdomsutveksling fra og med august, vel vitende om at vi kanskje i løpet av våren må kansellere alt sammen.
Dette blir kampen mot klokka, og så blir det status på vaksineringen som avgjør om vi lykkes eller ei.

Nå har vi fått ny TRF håndbok

26. januar 2021

Nå har vi fått ny TRF håndbok

TRF håndboken foreligger i ny versjon.
Her er alt du trenger å vite om The Rotary Foundation. TRF.

JA! Rotarymedlemmer er engasjert i vaksinasjonsarbeidet rundt om i verden

25. januar 2021

JA! Rotarymedlemmer er engasjert i vaksinasjonsarbeidet rundt om i verden

Norfo ønsker å dele brevet som Rotary Internationals president Holger Knaack har sendt ut til distriktsguvernørene. Det er oppmuntrende å motta rapporter om innsatsen våre medlemmer har bidratt med i samfunnet mot Covid19-pandemien

Godt nytt år 2021!

1. januar 2021

Godt nytt år 2021!

Kjære Rotaryvenner. 2020 har vært et utfordrende og spesielt år, og det har vært et vanskelig år for mange. Nå håper vi at 2021 skal bli enklere år og at vaksinen skal bli tilgjengelig for alle.

Rotary Norden nr. 6 - 2020

6. november 2020

Rotary Norden nr. 6 - 2020

Her kan du lese om norske Lena Mjerskaug som blir vår neste RI-direktør for sone 17 og 18. Hun er RI-presidentens representant i en gruppe som jobber med Rotarys problemstillinger for framtiden. RI-presidenten ønsker et større mangfold i medlemsmassen.

Nyheter fra Høstmøtet 2020

2. november 2020

Nyheter fra Høstmøtet 2020

Her er våre blide og engasjerte distriktsguvernører som sammen utgjør styret i Norfo for rotaryåret 2020/21. Høstmøtet inkl. årsmøtet ble avholdt på Gardermoen 17. oktober og vi fikk blant annet høre hva som skjer i prosjekt TV-aksjonen.

Førde Rotryklubb sender brukt sykehusutstyr til Filippinene

26. oktober 2020

Førde Rotryklubb sender brukt sykehusutstyr til Filippinene

Førde Rotary hadde et innslag på Vestlandsrevyen 21. oktober om at de sender brukt sykehusutstyr til Filippinene. Du kan se innslaget ved å gå inn på denne artikkelen.

Vi er stolte av Ulstein og Maridalen Rotaryklubber og alle som har bidratt på Poliodagen

24. oktober 2020

Vi er stolte av Ulstein og Maridalen Rotaryklubber og alle som har bidratt på Poliodagen

Ulstein Rotaryklubb markerte poliodagen på Amfi Ulsteinvik i dag og samlet inn penger via Vipp's. Maridalen Rotaryklubb har donert et bidrag på kr 10 000 til utrydding av polio. Bill & Melinda Gates foundation trippler hver krone Rotary samler inn.

Rotarys første kvinnelige verdenspresident er valgt!

15. oktober 2020

Rotarys første kvinnelige verdenspresident er valgt!

EVANSTON, Ill. (October 1, 2020) — Jennifer Jones, medlem i Rotary Club of Windsor-Roseland, Ontario, Canada, blir Rotary Internationals president for 2022-23, et banebrytende valg som vil gjøre henne til den første kvinne til å inneha dette vervet.

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer