Web Analytics

Shelterbox til jordskjelvofrene i Tyrkia og Syria

Flere hundre tusen mennesker er rammet av de ødeleggende jordskjelvene, og behovet for husly er enormt. Tusenvis av bygninger er ødelagt i begge land. Hjemløse har ingen steder å sove midt i det kalde vinterværet.

I 2012 valgte Rotary International ShelterBox som sin offisielle partner for nødhjelp. Som alltid jobber ShelterBox og Rotary sammen. ShelterBox har allerede etablert kontakt med flere Rotary-distrikter i katastrofeområdet. ShelterBox har sendt et nødhjelpsteam til katastrofeområdet for å undersøke hvilke lokalsamfunn som har størst behov, samt anbefale hvordan vi kan hjelpe de mest sårbare. 

Vi sender nå ut en appell for å hjelpe menneskene som er rammet av katastrofen med å overleve. Vi kan levere nødhjelpsutstyr i form av telt og presenninger med verktøy. Annet aktuelt utstyr kan være ovner, varme tepper og varme klær, vannrenseutstyr og solcellelamper som gir stor hjelper i mørket. 

Vi trenger din hjelp for å hjelpe – med å gi livreddende hjelp til mennesker som er rammet av jordskjelv og andre katastrofer rundt om i verden. 

Du kan sende din donasjon på Vipps nr 105692 eller bankkonto 3201 62 12767.


ShelterBox Norway
Torstein Nielsen
911 13145
torstein.nielsen@lyse.net


 


Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...
Les mer