Web Analytics

Hva truer Norge? Rotary inviterer til åpent møte med PST-sjef Beate Gangås

Terror, overvåking, desinformasjonskampanjer eller dataangrep. Rotaryklubbene i Telemark inviterer til åpent møte med PST-sjef Beate Gangås. Rotaryklubbene i Telemark inviterer til åpent møte 28. feb. kl. 18-19 i auditorium Vessia, ved Universitetet i Sørøst-Norge, USN, campus Porsgrunn. Gratis.

- Det er nok fremdeles Russland som vil utgjøre den største etterretningstrusselen mot Norge i år, men terrortrusselen mot Norge er reell og vi vurderer det også som mulig at både ekstreme islamister og høyreekstremister vil forsøke å gjennomføre terrorhandlinger, sier PST-sjef Beate Gangås.
Med fortsatt krig i Ukraina, stadige forsøk på datainnbrudd og unge mennesker som blir radikalisert på nettet kan fremtiden oppleves som farlig for mange av oss, men hvor sannsynlig er det faktisk at vi i Norge vil komme til å oppleve truende situasjoner? Og hva kan vi selv gjøre oppi det hele?
- Årvåkenhet og tips fra publikum er svært viktig for PST i vårt arbeid med å avverge terrorangrep, trusler og spionasje, understreker Gangås, som skal snakke om nasjonal trusselvurdering 2024, som presenteres i februar.
_________________________________________________
Rotaryklubbene i Telemark har gleden av å invitere til åpent møte med sjefen for Politiet sikkerhetstjeneste, Beate Gangås.
Velkommen!
Tid: Onsdag 28. februar, kl. 18:00 – 19:00
Sted: B1050 auditorium Vessia på USN, Kjølnes ring 56, 3918 Porsgrunn
GRATIS INNGANG


 


Besøk vår Facebook-side


Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...
Les mer