Web Analytics

Rotary Norden (RN) digitalt

Alle Rotarianere skal ha et medlemsblad. Dette er vedtatt av Rotary International. 
De nordiske landene har bestemt at vi skal ha et magasin for hele Norden samlet, og det skal være digitalt.
En rotarianer kan også abbonere på "The Rotarian" som er Rotary Internationals magasin. Dette til selvkost.

Rotary Norden kom høsten 2023 i dy drakt og er språktilpasset til hvert enkelt land. Dvs. at du kan lese alle artikler på eget språk selv om originalen er på finsk eller islandsk.

ROTARY NORDEN APP FOR SMART-TELEFON finner du enten i appStore (Iphone/Ipad)
eller hos Google play for androidtelefoner.
søk etter Rotary Norden.

 

Digitale utgaver av Rotary Norden på PC kan leses her

Gjør følgende:Klikk på ovenstående link. Hvis du ikke får den til å virke, så skriv den inn i søkefeltet på pc-en. Det du får opp nå, er den norske versjonen. I Rotary Norden, nr. 5-2023 er det en grundig veiledning på sidene 10 og 11 som gir anvisninger om hvordan man navigerer i den nye versjonen.

Under alle de foregående utgivelsene står en rekke artikler oppramset. Felles for dem alle er at de er utstyrt med et høretelefon-symbol. Hvis du klikker på pilen ved siden av, blir artikkelen lest opp - på norsk. Inne i bladet klikker du ganske enkelt på den siden du vil ha opplest.

Aller øverst til venstre i bildet står det, ved siden av et symbol, Rotary Norden Norge. Trykker du på dette, får du opp 6 blader: Det som heter "Rotary Norden" og er slik vi har vært vant til å se det. De andre fem er versjoner med de forskjellige språkene.

Trykk gjerne på de andre landenes versjoner og se hva du får opp, les og bli inspirert! 

Hvis du vil lese Rotary Norden via Rotary Norden App, må du trolig slette den du har og laste den inn på nytt fra Appstore for I-phones og tilsvarende for andre telefonmerker.
Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...
Les mer