Web Analytics
FOR MEDLEMMER / ROTARYFONDET (TRF) / TRF - THE ROTARY FOUNDATION

The Rotary Foundation (TRF) - ROTARYFONDET

Med utgangspunkt i Paul P. Harris' yrkesetiske og sosiale formål med Rotary, hadde organisasjonen fra starten tydeligst immaterielle mål med sin virksomhet. Men fokus på samfunnstjeneste og internasjonal tjeneste krevde finansiell støtte. Et viktig trinn i Rotary's historie var derfor opprettelsen av The Rotary Foundation (Rotaryfondet) i 1917.

Det var den markante rotarianer Arch C. Klumph, fra Cleveland, Ohio og RI President 1918-17 som lanserte idéen til opprettelse av Rotaryfondet. Han var personlig litt av et eventyr i det han måtte slutte skolen som tolvåring for å forsørge familien, begynte som bud på et kontor og ble senere en suksessrik industrimann med flere virksomheter og var i tillegg fløytist i og leder av Cleveland Symfoniorkester.

Rotaryfondet vokste med årene til å bli et kraftig virkemiddel i Rotary's arbeid for å støtte ungdom i utdannelse, internasjonal kontakt, lokale og globale samfunns-prosjekter og et utall aktiviteter som etter hvert har hjulpet hundrevis av millioner mennesker.

Det var imidlertid først i forbindelse med Paul P. Harris' død i 1947 at Rotaryfondet fikk den økonomiske styrke til å gjøre Rotary til en betydelig, internasjonal, kraftfull serviceorganisasjon.

Rotaryfondet har deretter vokst og virket på en måte som kan fortjene betegnelsen "Rotary's utviklingsbank".

Samlet bidrag til TRF

Hvis en klubb ønsker å gi et samlet bidrag til The Rotary Foundation (TRF), for eksempel via kontingent eller i forbindelse med arrangement e.l. tar man kontakt med Halvor Thommessen på denne epostadressen ht@htcon.no
Han vil gi nærmere informasjon om hvordan klubben skal forholde seg.

> > Spørsmål og svar om Rotaryfondet

Her er det svært enkelt med digital autogiro til TRF der klubbmedlemmer på en svært enkel måte kan inngå avtale om månedlige trekk til The Rotary Foundation: Trykk på AvtaleGiro.
PHF - Bestilling


PHF - Søknad


PHF - Veiledning


Rotary International dollarkursNyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...
Les mer